Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu

Publicerat av Glamma den

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu 1

Bobby är Sveriges stora kändisfrisör som har kämpat sig dit han är idag. Många av Sveriges stora stjärnor går just till Bobby för att få en helhetsupplevelse och uppleva hans underbara energi. Några stora kändisar han har fått sätta saxen i är Danny Saucedo, P!NK och Sting! Det finns ett stort driv i Bobby och han är en inspiration inom frisörvärlden. På fritiden tränar han och umgås med sin andra hälft Jimi.

Bobby vad är du aktuell med just nu?

Egna produkter som har har genomslagskraft i hela Sverige och snart även i Norden, Bobbys SuperHair och Bobbys BeautySlim. Även som frisör givetvis, deltid finns jag med kreativa fingrar på salongen men har två fantastiska tjejer anställda som jobbar åt mig.

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu 2

Vilken trend tror du kommer att ske nu under våren?

Det klassiska fönsvallet håller i sig, det ska vara lyxigt, stort och falla fritt, rundborstfönat. Men även boben kommer smygandes tillbaka, vilket jag tycker är kul, det är snyggt med kvinnor som kan bära upp en kort frisyr med stil. Det kommer även mycket guldblonda färger tillbaka det är nog nu med de gråa ”grannyhair”, mer lyxblonda och solblekta hår!

Det är fredag och snart är veckan slut, hur ser en sista dag på veckan ut på din hårstudio?

Skön fredagskänsla, glada kollegor, glada kunder som blir helgsnygga. Bra och glad musik i högtalarna så folket blir lite taggade för en skön helg!

“Mamma ville att jag skulle bli läkare”

Drömde du redan i tidig ålder att du ville bli frisör eller var det något annat som lockade dig då?

Då drömde jag faktiskt om att bli polis eller skådis, mamma ville att jag skulle bli läkare. Men någonstans har jag nog alltid dragit mig till det mer kreativa, så jag visste ganska fort att det var frisör jag ville bli. Har alltid brunnit för att göra folk snygga!

Om du fick byta hårsvall för en dag, vems hår skulle du vilja ha?

Det skulle nog vara modellen Mariano Divaio!
 

Du ska resa bort, välj tre hud- och hårvårds attiraljer du tar med?

Min fantastiska ansiktskräm från Image Skincare, salty-cream från MariaNila och fantastiska sparytan från Bronzage så håller jag mig alltid brun och snygg!

Du känner av att en kund har haft en dålig dag, hur gör du för att muntra upp den?

Pratar pepp-talk, rensar luften från dåliga negativa tankar och sen får dem på bra humör. Det är något jag kan säga att jag är expert på. Få min omgivning på bra humör!

“Ge aldrig upp, det tar tid, ge det tid”

Vad är ditt bästa tips för att lyckas i frisörvärlden?

Ge aldrig upp, det tar tid, ge det tid. Ta alla tillfällen som erbjuds för att klättra, våga visa dig och våga sticka ut. Var uppmärksam om vad som händer och sker runt om i frisörvärlden, dela med dig av kunskaper och ta del av andras kunskaper.

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu 3

Vem är din dröm att få styla? Och vilken look skulle du vilja ge personen?

Madonna, alla gånger om. Hon är ikonernas ikon! Skulle isåfall sätta i de perfekta extensions, så att hon fick ett stort långt svall igen och spela några av hennes gamla hits!

Hur är du som person när du sitter på frisörstolen?

Någon av mina tjejer klipper mig alltid, antingen kan vi bara vara tysta och jag sitter och mailar lite. Eller så pratar vi genom hela klippningen, om allt mellan himmel och jord. Det beror på hur dagen har sett ut, men jag älskar att prata!

Vad kommer vara din största utmaning under 2018?

Jag har mycket planer, men inte direkt utmaningar. Jag trivs otroligt bra vart jag är i livet just nu, jag är lyckligt gift med min man Jimi, jag mår bra i kropp och själ, mitt företag och mina produkter går jättebra och det kommer bara gå ännu bättre. Ser inte mina framtida planer som utmaningar, mer som att jag ska expandera min verksamhet på alla plan, och det är bara kul.

Trender kommer och går men bilderna består, är det någon trendmiss du gjort som du önskar du kunde radera ur ditt, och andras, minne?

Som sagt, trender kommer och går, allt som jag gjort var ju snyggt då, men inte så passade i dagens läge kanske. Jimmy Janssons hockeyfrilla , 90-tals looken med tokblonda systrarna Hannah och Magdalena Graaf, Carolina Gynning och Linda Rosing kanske vi inte skulle göra idag. Men jag står för alla mina jobb och visst kan man skratta åt vissa looker eller det platinablonda men det är bara erfarenheter och bra minnen. Då skulle tjejerna se ut på ett visst sätt och numera en mer lyxigare blond nyans eller mörkare färg.

Glamma möter stjärnfrisören Bobby Oduncu 4
Kategorier: Skönhet