Glamma.se är skönhetsgrossisten för företag - Grossistpriser för Salonger & Butiker

Även du som privatperson kan handla. Tänk på att priser och frakt är anpassat för företag.

Stylingverktyg

Här nedan har vi samlat alla våra olika stylingverktyg. Vill du ha stora hollywoodlockar eller ett platt glansigt svall? Vi har allt för att du ska kunna skapa en perfekt frisyr. Vill du föna, platta, locka eller göra vågor i håret så har vi alla verktyg du behöver. Se vårt breda utbud av värmeverktyg. Här finner du plattång, locktång, kontång, vågtång, värmeborste eller hårfön.

Läs mer om värmeverktyg och stylingverktyg här:

Skydda håret med värmeskydd

Eftersom värmestyling är en påfrestning för håret är det bra att använda ett värmeskydd för att minska slitage på håret. Om du använder plattång, fön, locktång eller annat värmeverktyg ofta rekommenderas att du gör en återfuktande inpackning regelbundet.

Plattång

För att skapa en frisyr med slätt, platt och glansigt hår är plattång det ultimata verktyget. En plattång fungerar också väldigt bra för att skapa mjukare lockar eller för att böja hårtopparna. En plattång kan ha olika typer av teknologiska funktioner - keramik och turmalin är de vanligaste. De flesta modellerna idag är keramikplattång vilket betyder att de har keramiska plattor som hjälper till att hålla en jämn värme över hela plattan och gör att plattången värms upp snabbare. Tourmaline är en ädelsten som naturligt avger negativa joner när den värms upp, vilket reducerar statisk elektricitet och gör att hårets fuktighet bevaras. Med hjälp av turmalin-kristallerna får håret en glansig yta.

Locktång

Skapa Hollywood-lockar, böljande vågor eller romantiskt svall med hjälp av en locktång. När du lockar håret kan du tänka på att inte släppa locken direkt när du tar en från locktången utan istället forma den i handen så håret behåller formen på locken bättre. Du kan vira den runt fingret för att forma håret ännu mer. Tänk på att använda värmeskydd innan du lockar håret och avsluta med ett hårspray. Vill du ha mjuka lockar kan du borsta ut lockarna efter att de svalnat.

Värmeborste

En värmeborste är som en hårfön och rundborste i ett. En värmeborste passar perfekt för dig som vill styla håret snabbt och enkelt. Den kan användas direkt på fuktigt hår för att snabbt skapa volym och lockar samtidigt som håret blås torrt.

Hårfön

Många hårfönar är idag joniserande, vilket minskar statiskt elektricitet i håret. Det gör att du slipper frissigt hår och får en mjukare frisyr. Om du har långt hår är det bra att dela upp håret i olika sektioner och föna. Då sliter du inte lika mycket på håret utan blåser bara värme där det behövs just då. Använd munstycke på fönen för att sprida värmen jämnt i håret.

Filtrera
  • Varumärke
    • Paul Mitchell
  • Kategori
    • Plattång
Jämför produkter (0)
Paul Mitchell Neuro Smooth 1.25" Straightener

Paul Mitchell Neuro Smooth 1.25" Straightener

Paul Mitchell Neuro Smooth 1.25" Straightener..

1.501,88 SEK 1.899 SEK
Paul Mitchell Neuro Unclipped 3 in 1

Paul Mitchell Neuro Unclipped 3 in 1

Paul Mitchell Neuro Unclipped 3 in 1..

1.682,64 SEK 1.899 SEK
Paul Mitchell Neuro Style

Paul Mitchell Neuro Style

Paul Mitchell Neuro Style är tillverkad av högkvalitativa komponenter i industriell kvalitet och stränga kvalitetskontroller. Rundade kanter och idealisk för volym, vågor och lockar. Smart Sense micro..

1.682,64 SEK 1.899 SEK
Paul Mitchell Neuro Motion Light Dryer

Paul Mitchell Neuro Motion Light Dryer

Paul Mitchell Neuro Motion Light Dryer..

1.771,20 SEK 1.899 SEK

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x