Nya Glamma för Företag - Grossistpriser för salonger & återförsäljare. Även för storhandlande privatpersoner

Psssst! Gå ihop med dina vänner och handla. Så kan ni spara multum!

Skrubb & Exfoliering

Här finns alla skrubb & peelingprodukter du behöver för att hålla huden mjuk och len. En peeling eller skrubb tar bort döda hudceller och hjälper till med exfoliering. Peela eller skrubba ansikte och kropp 1-2 gånger i veckan för att hålla huden mjuk och ren. En skrubb har oftast lite grövre korn, medan en peeling innehåller mindre och finare korn, och passar därför en känslig hud.

Läs mer om skrubbar & peelingar här:

En peeling hjälper till att avlägsna döda hudceller på kroppen och ökar även blodcirkulationen. Bra blodcirkulation bidrar till fastare och spänstigare hud och kan även bidra till att motverka celluliter. Ansiktsskrubb/peeling rengör på djupet, tar bort döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen och öppnar upp huden så den på bästa sätt kan ta emot återfuktande och vårdande produkter. Huden blir mjuk, len, får en härlig lyster och klarare hudton.

Ansiktspeeling

Välj en ansiktspeeling som passar din hudtyp och som även behandlar dina hudtillstånd. Har du en grov, tålig hud kan en kornpeeling passa, som jobbar mer på hudytan. För känslig hud lämpar sig en mild syrapeeling bättre, som skonsamt löser upp bindningarna mellan hudcellerna. Det finns även kombinerade peelingar, med både exfolierande syror och peelande korn, som både jämnar ut hudytan och stimulerar cellförnyelsen djupare ner i huden.

Kroppspeeling

En kroppspeeling brukar oftast innehålla olika typer av syror som verkar för att lösa upp smuts och döda hudceller kemiskt så du bara kan ”skölja av” orenheterna. Krämen har oftast en lite mer vattnig eller gel-liknande konsistens.

Kroppsskrubb

En kroppsskrubb innehåller för det mesta bara naturliga produkter och har en kornig konsistens och skrubbar bort orenheterna istället för att lösa upp dem. Det man ska tänka på när man väljer en body scrub är att man ska se upp för skrubbar som innehåller aprikoskärnor eller valnötsskal då dessa kan vara lite för aggressiva om man har känslig hud. Vissa body scrubs har exfolieringskorn av plast, vilket kan exfoliera bra men är inte bra för miljön vilket gör att de blir mer och mer ovanliga.

Peeling och rengöringssvampar

Ett bra hjälpmedel för din peeling och skrubb är att använda dig av en peelingsvamp. Den hjälper till att massera in skrubben/peelingen i huden och tar effektivt bort döda hudceller.

Filtrera
 • Varumärke
  • Jan Marini
  • Filorga
  • Caudalie
  • Medik8
  • O.R.G Skincare
  • Exuviance
  • Carita
  • Murad
  • Dermalogica
 • Kategori
  • Skrubb & Exfoliering
Jämför produkter (0)
Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200ml

Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200ml

En dubbelverkande peelingcreme med fuktbindande egenskaper som rengör och exfolierar huden skonsamt och effektivt. Innehåller bl.a. salicylsyra och laktitsrots som har antiseptiska antiinflammatoriska..

258,90 SEK 440 SEK
Medik8 Pore Refining Scrub 75ml
226,18 SEK 340 SEK
Caudalie Divine Scrub 150g
182,86 SEK 292 SEK
Våra kunder säger