Glamma.se är skönhetsgrossisten för företag - Grossistpriser för Salonger & Butiker

Även du som privatperson kan handla. Tänk på att priser och frakt är anpassat för företag.

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 200ml

Rekommenderat pris: 269 SEK

Vårt pris (Inkl moms): 102,31 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Matrix
  • I lager: 2 1-2 dagars leveranstid Ingen fakturaavgift
Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 200ml

Keratindose Conditioner vårdar håret genom att tillföra näring. Hjälper till att förebygga skador och ger ett silkeslent resultat. Formulan med Pro-Keratin och silke är utan silikoner och utan parabener. 
Keratindose kombinerar naturens tillgångar med den senaste teknologin för djupgående riktad vård av överbehandlat och kemiskt skadat hår. Håret består naturligt av 85% keratin. När ett hår är skadat så har nivån av keratin gradvis minskat, vilket gör håret väldigt svagt och det går lätt av. Biolage Keratindose unika formula med Pro-Keratin och Silke är framtagen för att vårda just överbehandlat/skadat hår och fylla på med en dos av protein och fukt som återuppbygger håret.
Pro-Keratin – en patenterad molekyl som återställer överbehandlat hår genom att bygga upp skadade områden och bygger ett skyddande lager som förebygger framtida skador.
Silke – är den starkaste naturliga fibern. Proteinerna i silke förebygger att håret torkas ut. Silke har också utmärkta vattenbindande egenskaper för silkeslent hår.
1000ml

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också