Köpvillkor

Allmänt

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalning

Betalning med faktura och avbetalning

Svea ekonomi tillhandahåller vår lösning för faktura och avbetalning. Exakta villkor finner du i kassan vid köptillfället.

Alternativ betalning med kort

I vår alternativa kassa tar vi emot kortbetalning. Dessa betlaningar går genom Stripes säkra betalserver vilket betyder att Dina kortuppgifter endast görs till Stripe och till inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med TLS. Glamma.se kan inte ta del av Dina kortuppgifter vilket ökar säkerheten för dig som kund.

Orderbekräftelse

När du beställt dina varor skickas ett mail till den e-post adress du angivit vid ditt köp som bekräftar att vi mottagit din order. Denna orderbekräftelse fungerar även som ditt kvitto och kan vara bra att spara vid eventuell kontakt med vår kundtjänst.

Ångerrätt - privatperson

Din ångerrätt gäller under 14 dagar från det att du mottagit dina varor.

Vid köp av hårvårds-, hudvårds- och skönhetsprodukter så gäller inte ångerrätten om varan har öppnats eller förbrukats. Plombering eller försegling runt produkten får ej brytas, till detta räknas den genomskinliga plast som sitter runt om parfymförpackningar. Detta enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 2 kap. 11 § punkt 5. Du får alltså inte testa varan och sedan nyttja ångerrätten.

Vid köp av elektronik eller övriga ej kosmetiska produkter så har du kvar din ångerrätt även om förpackningen har öppnats.

Om du ångrar ditt köp av varan så kontakta oss snarast.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Du har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

Prisförändringar vid förbeställningar

I de fall du har lagt en beställning på en av oss icke lagerförd vara, så har vi alltid rätt att makulera denna vara från din order ifall priset på denna vara sedermera har stigit hos våra leverantörer.

Återbetalning

För de fall där Kunden har rätt till återbetalning sker återbetalning inom 30 dagar från den dag då kundens rätt till återbetalning uppstod.

Outlöst paket

Outlöst paket debiteras med avgift på upp till 100 kr för att täcka de fraktkostnader och administration som ett icke uthämtat paket innebär.